tiistai 7. lokakuuta 2014

Sagalle HK3


Sunnuntaina oltiin Sagan kanssa Tuuloksessa hakukokeessa, tuomarina Petri Mikkola

Aloitettiin tottiksella, ensin paikallaoloon, josta ei huomautettavaa. Sagan seuraaminen ok, väljä edelleen käännöksissä, vinot perusasennot.
Istumisessa ja maahanmenossa annoin taas kropalla niin vahvan avun kuulemma, että meni kaksoiskäskyksi. En tiedosta sitä itse, mutta ehkä lopetan yksin treenamisen jäävien osalta toviksi. Luoksetulo ok, vino edessä.
Seisomiseen kuulemma käveli tovin ja pysähtyi juuri ennen kun käännyin, luoksetulo ok!
Tasamaanouto ok, pientä pureskelua. Hyppynouto ok, mutta mennessä kosketti hiukan.
Estenouto, meni hyvin, otti nopeesti kapulan, mutta oli tulossa hypyn kautta takasin kunnes muisti, että pitikin kiivetä, kurvasi aalle ihan juuresta ja koitti ilman kummempaa vauhtia lähteä kiipeemään, näin jo tassun A:n päällä, mutta vauhti ei riittänyt, kiersi ja tuli suoraan sivulle luovuttaen seisten.
Eteenmeno nopea ja suora, maahan nopeasti ekasta käskystä!
Tottiksesta 79p!

Ykköstä kun lähdin metsästämään kun koulari jo on, olin keskeyttämässä, mutta ylipuhuttuna lähdin kuitenkin maastoon.
Kaikki maalimiehet nousi, Saga sai paljon positiivista palautetta innokkuudesta ja motivaatiosta.. ainoastaan muutamia lyhyitä pistoja matkalla, ja hallinta ei ollut ihan kunnossa piiloilla. Umpparilta tulee kyllä ekasta käskystä sivulle, mutta kun ovi aukeaa, karkaa heti katsomaan maalimiestä. Ilmaisut tosi jees! Henkilöetsinnästä 158p

Esineruudusta nousi vain yksi esine?! Saga alkoikin keskittymään rouhonsyöntiin enemmän. En ymmärrä mikä oli niin vaikeeta, vaikka musta ruutu oli selkeä. Esineistä 10p
Myöskään kahdelle muulle voi-koirakolle ei noussut kaikki kolme esinettä.
Voittajakoiria oli 5, joista neljällä täytty tottispisteet ja lopulta kolme sai tuloksen. Kaikkiaan kahdeksasta koirasta neljälle tulos.

Sagalle siis 79 + 168 = 247p, HK3 3-tuloksella

Sitten lauantaina Olgan kanssa tokossa Lohjalla ja keskeytin sitten leikin! Meillä oli ilmoitetun tuomarin sairastuessa tilalla "nevöhööööd" tuomari.. ja auts! Rankaisi Olgan satunnaisesta piippaamisesta niin kovalla kädellä, että joka liikkeestä putosi 2-3 pistettä ja uhkasi vielä keltaisella kortilla. 
Huh!
Igorkin oli ilmoitettu kisaan, mutta mä muistinkin jot mun pitikin lähtee kotiin ku tota oli yks tärkee juttu tekemättä.... ;0)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti