sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Olgalle FH2

Inkoossa erikoisjälkikokeessa. Sää oli hirmu tuulinen +7 ja ällö vesituhnua satoi tuulen mukana!
Olga tutki paalun hyvin ja jatkoi hyvin jälkeä, mutta kun perässä tulevan tuomarin jalat kahautti ruohoa, pysähtyi ja kääntyi katsomaan, jolloin annoin uuden käskyn (pitäiskö joskus ajaa jälkiä niinkin, että joku kävelee perässä mun lisäksi??) jolloin lähti päättäväisesti jatkamaan ja ajoi tosi kivasti jälkeä koko ajan, ainoastaan vastatuuleen nosti nenää ylöspäin jäljeltä! Kulmat ok, piikeissä joutui hiukan hakemaan ja kahden esineen yli meni harmittavasti! Pisteitä kuitenkin 79 ja koulutustunnus FH2! Ja sentä eka kakkosen koe! Wautsi!
Tuomarina oli Tomi Alanen


Eilen illalla oltiin Olgan kanssa Lohjalla agikisoissa, kaksi agirataa, josta toiselta 10 ratavirhettä ja yli 6s yliaikaa toinen hyl ja mein eka kolmosen hyppyrata... VAAN yks rima alas ja 1.90 yliaikaa, olen tosi tyytyväinen.

Helgalle Jannu ampui lauantaina haukusta hirven! Upeeta! Mahtoi olla huikea kokemus saada kaadettua omalle koiralle. Hienoa Jannu ja Helga!

Ja tänään harmiainen sitten melkein pelastettiin ilveksen kynsistä! Mukana siis rutkasti onnea ja meillä ehjä Helga!


Viime vkl ( 18.-19.10) oli pyhitetty agille myös! Lauantaina Sagan kaa kaksi agirataa, molemmissa ekat neljä estettä hyvin, ennen kun lähtee lapasesta! Loppuun saatan saada sen taas hetkeksi kuosiin! Argh! 
Ei se kotona keksi noita, mutta kisoissa hajoo totaalisesti kuosista.

Sunnuntaina Olgan kanssa, eka rata tuntu tosi hyvältä, mutta mun ohjausvirheestä ehti osua tassulla putkensuulle kun piti kiivetä vieressä ollut puomi... hyvä hyl rata siis. Toisella radalla lensi neljä rimaa ja virhe kepeille mennessä. Sekä mä viel unohin radan ja pysähdyin hetkeksi miettimään, joten rutkasti yliaikaa, mutta tulos kumminkin.


Vkl 11.-12.10 olikin täynnä epäonnistumista, sunnuntaina Olgan kanssa Riksussa hakemassa kaksi hyl:lyä agikisoista ja lauantaina Sagan kanssa hakukokeessa, jossa rva sievänen päätti iskeä nenänsä tottiskaavion alussa nurmeen ja kulkea omia polkujaan... ei siitä sen enempää, mutta ei kyllä ollut kovin Sagamaista??!!

Muuten mein viikot on menneet reippaasti, tottiksia, paljon reippaita lenkkejä vedättäen ja metsissä haahuten, jälkiä, hakuiluja, agia, tokoa.... ja molemmat ponitkin on liikkuneet viis päivää viikossa! Päivät venyy, mutta mikäs tässä on touhutessa! =0)

Vähä onnelline Igor peltojäljen jälkeen pallon kanssa

Olga lähdössä peltojäljelle

Murut sienimetsällä

Saga metsäjäljelläAamu valkenee heppahommissa

Igorin kanssa selvittiin hengissä mein ekasta "hallitusti kiinni" pyörälenkistä, 12km takana!
1 kommentti:

  1. Ihania kuvia :) Hurjasti oot taas ehtinyt puuhata eri lajien parissa... Onneksi Helga säästyi Ilveksen kynsistä.

    VastaaPoista