maanantai 29. syyskuuta 2014

Olga riisenien TOKOMESTARI 2014


Ihan huikeen uskomaton juttu!
Olga oli tosi kivassa mielentilassa eilen tokossa Helsingissä Kivikon agilitykentällä, jossa ratkottiin riisenien tokomestaruus! 
Alku mestiksiin pääsylle oli enemmän kun tuskainen, eli riiseneillä ei ollut tänä vuonna etuoikeutta osallistumiseen ja ilmottautumisajan avauduttua kaikille, laitoin ilmon menemään klo 00:01 niin jäin varasijalle. Kaksi riiseniä mahtui EVL:ään ja me oltiin ainoot jotka jäi ulkopuolelle. Harmitus oli ihan järkky...kerrankin kun olisi koira mestaruusluokassa niin ei pääsekään mukaan! Pari viikkoa meni kärvistellessä ja vainoharhaisesti sähköposteja lukiessa, josko ilmoitus paikasta olisi tullut! No koetta edeltävänä torstai iltana SE sitten tuli!
Kaikki muut meni jees, mutta ohjatun noudon kapulaa Olga ei nähnyt! Se nollille ja harmittavat 2p jäi puuttumaan 1-tuloksesta. Mutta sillä irtosi mestaruus ja koko luokan sija 2./6.
Kaksi muuta mestaruusluokan riiseniä eivät valitettavasti saaneet tulosta lainkaan.


Lauantaina oltiin Olgan kanssa agikisoissa Purinalla!
Ekalta radalta HYL kun sain puhtaan radan puolessa välissä ajatuskatkoksen, jotta lähetinkö Olgan oikeesta päästä putkeen... ja siinä samassa se ehti ulos putkesta ja hyppäsi seuraavan esteen väärään suuntaan. Niin jaa kyllä... mä olin lähettänyt sen täysin oikeeseen päähän! *argh*
Toiselta radalta alas yks rima ja kielto putkesta ja sen korjaamiseen sössin aikaa niin että sitä meni ylimääräseks yli 8s... no tulos kumminkin.
Radat oli tosi kinkkiset, samalla kun ratkottiin Hki:n seudun PM, mutta kivat.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti