torstai 11. syyskuuta 2014

Sagasta C.I.B ja Olgalle eka EVL1
Aivan huikeeta, Saga sai vahvistuksen Kansainvälisen Muotovalion Arvosta. Wau!
Eli tämä siis viime syksyltä kun Saga kävi Anun ja Teron kanssa Virossa näyttelyissä Saaden sertin ja vara-cacibin, mutta se sai vahvistuksen cacibiksi ja näin ollen Sagasta tuli myös C.I.B! Upeeta!


Olga suoriutui 30.8 TOKOsta EVL1-tuloksen arvoisesti, vaikka istuminen menikin taas nollille. Kaikki muut meni tosi jees, kaukoissa liikkui! Fiilis oli ihan mieletön... Fiilis oli aiis mieletön sen aikaa, kunnes tuli Igorin vuoro alkaa metsästämään vikaa alo1-tulosta samassa kokeessa... ei tullut ei..vieläkään, ALO2-tuloksella kotiin..


Päätti vapauttaa itsrnsä irtiseuraamisen täyskäännöksessä jonka jälkeen olisi ollut enää vika perusasento... ARGH! Hanatti ympäri kenttää mun huutaessa pää punasena... kunnes päätti palata ja sen jälkeen tehtiinkin kolme liikettä kympillä.. Esteessä kolautti, joten se kasi!Pitkästää aikaa käytiin myös agiliitelemässä, Olgan kanssa Purinalla, koitettiin olla nopsia, ekalta radalta kolme rimaa alas ja hiukan yli sekuntti yliaikaa. 
Tokalta radalta kaks rimaa alas ja reiöu 2 sek ALLE ihanneajan! Olga oli ihan intona ja tuntui tosi hyvältä radat!


Sagan kanssa käytiin agissa Tuusulassa 6.9.. Lähti hiukan lapasesta!
Varastamiset lähdöissä, haukkumista, kontaktien yli hyppimistä ja villiä menoa! Huh! Kotona tekee super siistiä rataa! Miten musta tuntuu et siitä tuli ihan vallaton pentujen jälkeen?? ;0)


7.9 käytiin Olgan kanssa TOKOssa Hyvinkäällä, ja treenit tuotti tulosta ja itkuhan se meinasi päästä kun se ISTUI ryhmäistumien! Ihan huikee! :0)
Mutta nollasi ruudun, kun merkin takana kehälaidan ulkopuolella oli isompi kasa merkkikartioita päällekäin ja otti sen kiintopisteekseen. Koitin korjata, mutta Olgan mielestä oli menossa oikeeseen paikkaan, ja meni hämilleen, miksi en ookkaan tyytyväinen, päätin keskeyttää liilkeen ja jelppasin sen, ettei koko koe mene mönkään sen vuoksi. EVL2, pisteillä 239

Stigun kanssa käytiin muuttumisleikissä ja muuten nautitaan syksystä... valitettavasti tällähetkellä flunssan kourissa!
Ja yritetään niellä edelleen vaivaavaa ärsytystä siitä, ettei meille vapautunut paikkaa vepen sm'iin, eikä mahuttu myöskään mukaan riisenien tokomestiksiin kuun loppuun! Jep! :0(


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti