maanantai 24. marraskuuta 2014

Olgalle FH rotumestaruus hopeaa

Mä olen ihan pyörällä päästäni! Aivan uskomatonta!
Riisenien fh(erikoisjälki)-mestaruus ratkottiin eilen Janakkalassa, odotukset ei ollut kovin suuret tai lähinnä niitä ei ollut laisinkaan palkintosijoja ajatellen kun mestaruudesta kisasi meidän lisäksi viisi riiseniä, ja lumikin löysi maahan perjantaina, joten ehdin lauantaina tehdä vaan lyhyen jäljen koirakentälle lumeen, jotta Olga sai edes hiukan harjoitella lumessa jäljestystä.

Olga lähti jäljelle viidentenä (välissä oli yksi sakemanni, joten kaksi riiseniä oli vielä meidän jälkeen.
Olga tutki paalun hyvin ja jäljesti tarkasti koko ajan, niin kulmat, piikit, kaaren... kaikki oli erinomaisia tai erittäinhyviä pätkiä... mutta, Olga ilmaisi ainoastaan kaksi esinettä!

Sen ilmaisut on ollut harjoituksissa tosi varmat, eikä jätä esineitä peltoon. Mutta Olgahan on ajanut vieraan tekemiä jälkiä ainoastaan kokeissa ja kaikki esineet haisee multa. Tullaanko tässä probleemaan joka juontaa juurensa tokon tunnistusnoudosta.. jossa vieraan hajuisiin kapuloihin ei kosketa vaan ainoastaan multa haiseva tuodaan.

Jännä tunnetila kaiken uskomattomuuden lisäksi, ehkä hiukan harmittaa kuitenkin tuo ilmaisemattomuus.
Niinkun kokeessa tuomarina ollut Seppo Hursti palkintojenjaossa sanoi, että hoidat koiralle ilmaisut varmaksi niin olisit nytkin pessyt Bossen. Jep! :0)


Keskellä rotumestari Bo Wiksten ja ssu Boss vom Hatzbachtal 88p
oikealla pronssimitalisti Laura Aaltonen ja ssn Gigabit Jubilee Diamond 80pArvostelua kuuntelemassa

Heti lauantaina piti hakea kelkka esille ja lähteä vetolenkille.

Olga testasi lauantaina lumessa jäljestämistä

2 kommenttia:

  1. Tuloksia tulee joka suunnalla kuin liukuhihnalta, UPEETA :) Vielä tätäkin kautta iisoot onnittelut kaikista loppusyksyn tuloksista!!!

    VastaaPoista
  2. KIITOS! Oli kyllä aivan uskomaton syksy! Olga osallistui neljään rotumestiksiin joista kaks mestaruutta ja kaksi hopeaa! Ihan huippu Oo! :0)

    VastaaPoista