maanantai 25. maaliskuuta 2013

Voi, Olga, Olga....

... palkittiin Impivaaran Hallien vuoden parhaana vesipelastuskoiranaLisäksi Saga oli näyttelykoira sijalla 3., vuoden alokas sijalla 3. ja toko-koira sijalla 2. häviten pisteen ykköselle! Hieno Saga!

Olga jatkoi myös agikisaamista Janakkalassa lauantaina 23.3.
Eka rata sössittiin ihan kunnolla saaden lopulta hylätty siitä kun Olgan tassu kävi väärään aikaan koskemassa A-estettä. Toiselta radalta putipuhtonen nolla ratavirheiltä ja aikaakin jäi vielä -5.33 ja toinen LUVA kakkosista sekä sija 2./19. , yhtä nollaa vaille nousu kolmosiin... jotenkin mulla on semmonen kutina, että sitä saadaankin nyt odotella! Kuukauden sisällä kolmet kilpailut ja kolme nolla-rataa! Huikeeta!
Videota ei valitettavasti radasta ole kun olin yksin matkassa! Perinteinen posetuskuva piti tietty ottaa. Saga voi pulleroisesti! Huomenna 6 viikkoa astutuksesta, kuva otettu eilen...

Nyt ollaan lenkeillä edetty enää kävellen. Vielä viimeviikolla käytiin mustien kanssa järvenjäällä hiihtelemässä.
Sagasta löytyikin netistä muutama hauska kuva itsenäisyyspäivän JANKK:n agikisoista

Muuta ihmeellistä meille ei sitten olekaan tapahtunut! Nautitaan auringosta ja ootellaan kesää... siihen asti hiihdellään ja kelkkaillaan niin kauan kun lunta riittää teillä ja jäällä! =0)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti