sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

SSSK:n kokous ja valjakkohiihtoa taas...

Eilen kävin SSSK:n kokouksen kautta kun oltiin GO EXPOssa ja Horse Fair messuilla (kiitos Marja lipuista!)

Tässä oli kotiintuomiset:


Olga palkittiin parhaana agility koirana, sekä sai kunniakirjat valioitumisista (MVA ja VPVA) sekä VePe:n sm kisoista kuvan! =0)
Saga sai kunniakirjan muotovalioitumisesta!

Tää oli tämmönen vain kerran elämässä riiseniyhistyksen kokous! Huikeeta!

Tänään oltiin Kangasalalla valjakkohiihtokisoissa Olgan kanssa ja kultaa tuli naisten pulkkaluokasta, vaikka oltiinkin ekan sadan metrin jälkeen solmussa ku..ku..öö.. no solmussa kumminkin! Latu jatkui ylös suoraan, eteen oli laitettu vaan sinisiä muovisia ohjureita isoilla väleillä ja ratahenkilökuntaa ylhäällä mäessä, toinen latu minne piti mennä kääntyi jyrkästi vasemmalle alas. Olga suhasi ylös mäkeä vaikka huusin vasemmalle...liian myöhään. pulkka meni nurin muoviohjureita ylitellessä, Olgan tassu aisan yli ja mä kumossa loppupeleissä kun yritin käännyttää pulkkaOlgaa suksien kanssa. No päästiin jatkamaan matkaa ja muuten sitten menikin hyvin jyrkistä ala- ja ylämäistä huolimatta! Onneksi mäkiä oli aika tasapuolisesti (paljon) molempiin suuntiin!

Ensimmäinen FitDog:n palkkarijauhe ämpäri on jo loppu ja energy vetelee viimosiaan! Ekan ämpärin jäljiltä voin tosiaankin tuotteita suositella. Helppoa ja maistuvaa! Ja ihan hyviin tuloksiinkin näyttää pääsevän! ;0)

Kuvasatoa päivältä:

Hengissä (ja pystyssä) selvitty mega-alamäki kohti maalia...


Olga *sydän*Kultaa tuli!!!!


1 kommentti:

  1. Aika huikean kuulosta tuo teidän alkuvuosi, joten onnittelut siitä:)
    Kyllä se tokokin siitä alkaa sujuun, reeniä vaan...:)

    VastaaPoista