maanantai 1. lokakuuta 2012

Olgalle HK3

Oltiin Olgan kanssa lauantaina SPL Röykän järjestämässä hakukokeessa.
Alunperin kokeeseen oli ilmoitettu Saga, mutta kun Olga ei juoksuja aloittanutkaan vielä niin vaihdoin koirun, jotta Olgakin ehtii vielä hakukokeilemaan tällä kaudella.

Maasto oli Otalammella. Kaikki ukot löytyi mukavasti. Ilmaisut taas umppareilla epävarmaa (vaikka reeneissä tutullaporukalla ilmaisee loistavasti) niistä 7p ja 6p, vikasta osittain piilossa olevasta 9p.
Työskentelystä 33p, ylitti muutamankerran keskiviivan itekseen ja 200m jälkeen teki lyhyttä pistoa.
Henkilöistä siis yhteensä 155p
Kaikki kolme esinettä löytyi, niistä 28p. Kaksi pistettä meni mun turhasta "hyvääääääää" käskystä kun Olga oli jo tuomassa esinettä.

Ja se tottis.... ARGH! Sain Olgan intopiukeeksi ennen suoritusta, seuraaminen ERITTÄIN HYVÄ! Paikka ja kontakti mallillaan. WAU! Kerrankin kokeessa!
Istumiseen kaksi käskyä.
Maahanmeno-luoksetulo tosi ok!
Seisomiseen kaksi käskyä, silti hiippaili mun perässä, pysähty vasta kun käännyin, mutta pystyin ottamaan vielä noin 15m luoksetulon.
Noudot ok. Telineellä kolautti mennentullen kevyesti.
Eteenmenoon irtosi puoleenväliin kunnes pysähty itekseen. Maahankäsky toimi!
Paikallaolosta lähti laukauksen aikana. (Ikinä ei ole lähtenyt!)
Tottispisteet kumminkin 74p

Yhteensä siis m 183 + t 74 yht: 257p ja II-tuloksella HK3

Ohjaaja ja koiransa oli hiukan väsynyt vietettyään yli 10 tuntia koepaikalla. 9 koiran koe yhdellä tuomarilla. Kiitos Heidi Helin tuomaroinnista ja muu poppoo loistavasta seurasta... ilman Teitä aika olisi kulunut super hitaasti! =0)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti