keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Olga ja Toivo "mestaruuksissa", Ansa näytelmissä

Olgan kanssa käytiin e-h:n piirinmestaruus hakukokeessa Forssassa 8.9.
..jonka keskeytin heti maaston jälkeen.
Ekat maalimiehet oli 200m molemmin puolin joista toinen löydettiin, ilmaisu oli jostain syystä tosi surkea, ei yhtään Olgamainen innostunut niinkun yleensä. Toisen puolen ukko jäi nostamatta ja sitten mä paukkasinkin siitä surullisenkuuluisasta merkitsemättömästä 300m rajasta yli ja se oli sitten siinä. Hiphei... sillekin uudistukselle. Eikä muuten taatusti jää viimoseksi kerraksi. En huomannut ollenkaan 200m merkkiä, ja siksi siis harpoin reippaasti eteenpäin!
Tottis saatiin ottaa myöskin keskeyttäneen parini kanssa reenimielessä, joka tuli kun tilaukseen. Koe, jossa sai palkata välillä! Kaikesta huolimatta oli siis hyvä mieli flunssankourissa kotiin ajellessa.
Vain voittaja sai tuloksen! Onnea vielä Anne ja Vinka mestaruudesta! =0)

Toivo kävi Emma kuskinaan Porvoossa suokkien aluekoulumestaruuksissa, tekemässä hienon radan, josta tuomarit ei tykänneet! ;0)

Ratana HeA Kenttäkilpailuohjelma N:o 6, joka näytti tältä:Ansa 3v SuomenRatsujen näyttelyissä Riihimäellä. Palkittiin 36p ja II-palkinnolla

Mä oon niiiiin ylpee Ansukasta, lastaukset traileriin mennen tullen onnistui ilman härdelliä suoraan koppiin kävellen. Käyttäyty ok paikanpäällä, oli levoton ja huuteli, mutta muuten ihan hanskassa..kehässäkin! =0)

TYYPPI: Hyvänpuoleinen, hieman matala ryhti.
RUNKO: Pitkähkö edestä, kapea runko, hieman alakaulainen kevyt kaula, hieman vento selkä, jyrkkä huipukas lautanen.
JALAT: Ej melko hyväasentoiset, piirteettömät polvet, tj melko hyväasentoiset, käyrät kintereet, jaloissa hyvät leveät sääret.
KÄYNTI: vrtj hieman sisäkierteinen, ej ahtaanlainen, irtonainen, pitkä, rento käynti.
RAVI: tj ahtaanlainen, ej melko suora, matalahko ravi, takaa hieman lyhyt.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti