perjantai 26. maaliskuuta 2010

Tapahtunutta....


Sunnuntaina...

käytiin Toivon kanssa koulukisoissa, pikakerrottuna Toivo tuli ep:ksi kesken radan (sillon tällön onnahti ravikaarteissa), josta johtuen tuomari muutteli alkupäänkin pisteet jopa kolmeen kertaan. Tuloksena C:n tutustumisluokasta ka 52 ja rapiat %, ja kun aina pitää itseään kiusata, JOS tuomari ei olis muuttanut pisteitä, Toivo ois ollut 4./22. ka:lla 63.75%.
Outoja kommentteja tuomarin kirjoituksissa, esim laukka ympyrässä luki: "ravissa" Vaikka ihan saletisti sen olen laukannut todistajien katsellessa ja oli vielä parempi laukkasuunta, joten tuskin oli epäselkeän näköistä???
No v*tutus suuri, mulla on könkkä hevonen, ei se sitten olekkaan yli vuoteen ontunut sitä oik etustaan. Nyt jonoon siis taas Moffatille! =0/

Mustien kanssa vaan 40 min pikkulenkillä.

Maanantaina...

normaalia heppailua 4 ratsuilun verran ja ponitalutusta.

Mustien kanssa 1,5h kävelylenkillä ja illalla kotitottikset!

Tiistaina...

taas neljä hepoa liikutettuna.

Ja mustien kanssa kicksparkki vetolenkillä, vetivät aivan sairaan hienosti! =0) Välissä kierettiin metsälenkki mustat juoksi sen vapaana ja vedätin sitten taas kotiin (... ja matkalla vedin kelkalla vaan kerran kumoon sairaan jäisessä mutkassa, jossa vauhtia oli ehkä 200km/h.. ;0) )!
Ja illalla tottis molemmille.

Keskiviikkona...

loiva laskeutuminen tähän päivään hepojen liikuttelun suhteen, eli määrä putosikin kolmeen, vain omat siis liikku mun toimesta! Käytiin Marin ja Riston kanssa mm 2h maastoilulla ja meinattiin juuttua ratsuinemme lumihankeen muutaman sadan metrin auraamattomalla tiepätkällä..

Kamala väsynys, ehkä siis kevät sellainen... muutaman pv:n tehnyt mieli kääriytyä sohvalle jo kympin aikoihin... AAMULLA???? Kuitenkin sitkuttelin ulkona tänäänkin klo 7-21 pientä sisälläolohetkeä lukuunottamatta.

Mustien kanssa melkein 2h kävelylenkillä ja illalla Dani-kääpiöpinseri, tytskien ihq ystis oli muutaman tunnin leikkimässä. Kyllä taas oli tyytyväisiä neitejä illalla kun oli äksöniä... =0)

Torstai...

Vain kahen hepon liikutus ja Rasmun kanssa otettiinkin mustat matkaan jolkottelemaan aamusta. Mentiin rauhaksiin, muutama pätkä ravattiin ja muuten käveltiin. Rasmulle vähän palautumista eilisestä maastoilusta.

Mä kävin Heikin luona ottamassa hiukan lisää väriä nahkaani. Tänään hakattiin mun pegasoksen tähtisateen sekaan Suvin <3 ja Assin <3 kuolinpäivämäärät thain kielen numeroilla ja muutama pikkutähti tuli myös lisää.

Mustien kanssa otettiin vielä illalla tottikset, molemmat valloitti mut! Saga hokasi tänään noutokapulan... Olgan kanssa jatketaan edelleen useamman kk:n tahkoomista, että sitä tosiaan voi pitää suussa sadasosaa kauemmin...

Ilta oli taas vaikee saada itsestään mitään irti, mieli teki sisälle mieluummin kun mönkkärin penkille kun heiniä piti ajella tarhoihin.. Hengissä kuitenkin ja huomista kohden! =0)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti