torstai 18. maaliskuuta 2010

Lunta, luntaa, luntaaa, LUNTAAAA, P*RKELE.....


... alkais sitte pikkuhiljaa riittämään tää valkonen maanpeite! Kiva, että on ollut kunnon talvi, ihq kelkka- ja hiihtokelit, mutta rajansa kaikella! Kohta laitan hepat myyntiin, no ainakin liisinkiin ja pakkaan mustat matkaan ja lähen.. ihan missä vaan on kuumaa! Thaimaa, Intia tai Egypti vois kuulostaa aika passelilta. =0) Mukaan tulijoita??? ;0)

Eilen alotettiin aamu mustien kanssa pitkästä aikaa reilun 6km:n juoksulenkillä! Tuntukin hyvältä päästä pinkomaan osittain raskasta ja lumista metsäpohjaa pitkin!
Lisäksi ohjelmaan kuului vaan kahen hepon liikutus, kun Toivolle oli pakko myöntää lakisääteinen vp! Ja otettiimpa iltasella vielä takapihatottikset mustien <3 kanssa.

Tänään sitten aamusta kicksparkki 7km vedätyslenkki. (tosin oli siinä alku- ja loppuverkka ilman vedätystä) Molemmat oli ihan intona, kun viikko sitten vedätin viimeksi! Olipa iloa ja riemua!
Sitten liikkui mun kaikki kolme ratsureimaa, tai kaks reimaa ja yks reimatar... Toivon ja Sissin ehtisin kentällä reenata auringon paisteessa ja Rasmuksen kanssa maastoiltiin sitten hirmu lumimyräkässä, pärstä ja kaikki muutkin paikat umpi jäässä!
Heinien ajoa, heppasten sisäyttämistä, illastamista ja hikihatussa ihan vähän vaan myöhässä puol ysiksi nauttimaan hieronnastaaaaargh! Tekipä ihunata taas!
Nyt hetki CSI:n parissa ja sitten suihkun kautta nukkumaan!

Öitä!

1 kommentti:

  1. No MINÄ,MINÄ,MINÄ!! Lähden mukaan ja HETI! Oishan se pitänyt arvata että sitten kun ei ole enää pakkasta aamulla, niin sitten on lunta niin paljon että joutuu taas selän katkeemisen uhallakin lumitöihin. =/

    Kesä ei tuu ikinä..

    Terv.Pirkko Pessimisti =P

    VastaaPoista