maanantai 30. maaliskuuta 2015

Olgalle valjakkohiihdon rotumestaruus kultaa 28.3 Kuhmossa


"Kesälomareissu" nro kaksi onnellisesti takana.
Perjantaina ip lähettiin suuntaamaan auto kohti Hämeenlinnaa josta napattiin Suski ja Ozzy mukaan ja sieltä Kuhmoa kohden... reippaat 600km huh! 
Aina joskus sitä tulee mietittyä jotta onko tässä mitään järkeä? ;0) Joku fiksu joka pääsisi toviksi lomailemaan voisi valita ennemmin vaikka kylpylän porealtaineen kun hemmetinmoisen ajomatkan ja hiihtoladut!


No, perillä meitä odotti (klo 22:30) ihana viikonloppukoti, joka jaettiin vielä Satun, Harrin ja Aigarin kanssa ja kyllä meidän kelpasi!


Tosin molemmat yöt aiheutti mulle unettomuutta ja lihaskipua... ehkä tytöillä oli jotain osuutta asiaan kun me kaikki kolme koitettiin mahtua samaan sänkyyn! Jannu ja Igor pysyi sentään omilla paikoilla! ;0)


Lumihavainto kuvat oli pakko napata, ei tarvinnut olla näissä kisoissa monot kurassa...


Lauantai aamu alkoi taas koirien nesteytyksellä... nesteytin Sagan ja Igorinkin kun ajattelin ehtiä hiihtämään ladun niidenkin kanssa.
Kisapaikalla käytiin hiihtämässä rinki ja sukset vaikutti luistoltaan olevan ok ja latu loistavassa kunnossa.
Lähtö oli siitä parin tunnin päästä niin että 31 lähti mua ennen vesisateessa ladulle ja niinhän siinä kävi jotta ladut pehmeni ja mun sukset oli kun täit tervassa.
Olga teki kyllä niin urotyön raahatessaan painoahkion lisäksi mut perässään.
Alamäissä luisti hyvin kunnes alhaalta latu oli pehminnyt niin että sai varoa suurinta etukenoa koska lopussa töksähti ja meinasin muutamassa jyrkässä laskussa joissa mutkat heti mäen alla.. olla nenälläni.Rata oli super loistava maastoltaan! Tykkäsin tosi paljon. Samoin järjestelyt toimivat ja porukka mukavaa! 
Eipä harmittanut siis enään autossa istutut kilometrit.
Olgalle luokassa naiset B pulkka RM1 ja koko luokan sijoitus 1.

Sport Riesen Klubin edustajatSSSK:n mestaruus osallistujat

Saga pääsi ladulle kisan jälkeen Suskin kanssa. Hienosti veti kun lähti mun ja Igorin perään!


Ja Igorin kanssa mein eka yhteinen vaativampi latukokonaisuus. Kisojen jälkeen hiihdettiin kisaura vielä ja kyllä se vaan on niin fiksu.
Vaikka pahoja kurvia ja mäkiä, niin mulla oli varsin turvallinen olo viilettää suksilla perässä! Ihan huippu poitsu!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti