maanantai 18. elokuuta 2014

Kesä tuli ja meni...


... ja mä en ehtinyt päivittää blogia kertaakaan! *nolo*

Pikainen katsaus tapahtuneisiin koirajuttuihin:

Mustat on tokoillut, kun kivasti ollaan saatu kokeisiin paikkoja.
Olga on tehnyt hienojakin evl:n kokeita, joista kaksi 2-tulosta.
Ei vaan pysy istumassa ryhmäistumista, vaan putoaa maahan jo ennen kun ehdin piiloon. Tätä ei tosin tapahdu koskaan yksin reenatessa ja kokeita ennenkin kun ollaan kimpassa tehty istuminen ja olen saanut Olgan siitä palkattua, tippuu kokeessa makuulleen kuitenkin! Harmitus! Typerää heittää siitä tärkeät 30 pistettä menemään
Saga tokoili myös yhden voi1-tuloksen, ja päätin alkaa siitä reenaamaan sitä suoraan evl:ään. Ja olihan sitä jo aiemminkin treenattu, mutta siis hienosäädöt vielä kohilleen.

Igor on saanut jo kaksi 1-tulosta alokasluokasta, pistemenetyksiä vaan tullut ihan tyhmistä jutuista, kuten viimeksi ykköstuloksen tultua lähti mun liikkurille "valmis" vastauksesta jo hyppyyn, ja siitä menetettiin 20p, ja jäljelle jäi vaan tasan 160.
Ja nyt viime kokeessa luoksetulossa kääntyikin ympäri ja kävi moikkaamassa porukkaa kehän ulkopuolella... hyvästi 30p, ja ykköstulos.. jäljelle jäi 140 ja 2-tulos.BH:n Igor suoritti viikko sitten maanantaina hyväksytysti Hämeenlinnassa.Vepekokeet päättyi meiän osalta eiliseen,
Olga kisasi kaudella kaksi koetta, joissa toisesta 99p ja riisenimestiksistä 98p ja RM2.
Olga on kyllä ihan super vepekoira!Saatiin samalla kerättyä Olgan kanssa pisteet sm'iin, mutta kämmäsin ilmottautumisen sinne kun lähetin sen viimeisenä ilmopäivänä ollessamme messarissa WDS näytelmissä turistina ja seuraavana ma huomasin, että viesti olikin edelleen lähtevissä. Jätin tyhmästi ilmon viimetinkaan kun soudin ja huopasin, jotta lähdenkö Jyväskylään asti vai en! Oma moka, vaikka kyllä v*tuttaa!

Sagan vepeilyt... *auts* koko kesä ollaan treenattu voittajaliikkeitä, niitä kun ei ehtinyt viime syksynä enää aloittamaan kun vikan avo1-tuloksen jälkeen Sagalle oli varattu sterkka seuraavalle viikolle ja loppukausi meni toipuessa.
Sagalle kuitenkin kolmostuloksilla piirinmestaruus hopeeta ja rotumestaruus pronssia lainaohjaaja Susanna Nymanin kanssa. (itse ohjasin kokeessa Olgan)
Mutta se ei vaan opi/tajua/mitälie voittajan kahen veneen liikettä, erikonsteilla ollaan koitettu sitä valasta ja auttaa ja... mutta ei! Treeneissä kuitenkin ollaan saatu sen verran onnistumisia, jotta on ollut kokeissa mahisonnistua... kerättiin sitten 3-tuloksia aika liuta! Samoin myös poikittainen vientiesine tuli useimmin rantaan kun sinne veneelle, mihin se oli tarkotus viedä! Mua harmittaa aivan hitoksiin! Tavoitteena oli saada Saga valioitumaan tänä vuonna, sitten olisi riittänyt enää edes se yksi 1-tulos, mutta ei edes sitä. Voi pettymys.Igor aloitti vepeuransa super, tehden 2.8 soven pisteillä 84, ylimääräisiä käskyjä vientiin, kun kiire mun luo veneelle oli niin kova, että esine putosi rantaveteen suusta muutaman metrin jälkeen (sitä se oli tosin tehnyt jo treeneissäkin, jos ei jarruttanut liinalla lähtöä) ja hukkuva tuli 7m hutiin maalilinjasta, mutta kaikki liikkeet suoritettiin ja veneestä hyppy+uinti ja veneen haku täysillä pisteillä.
Seuraavana päivänä alokasluokasta täydet 100 pistettä ja seuraavan viikon lauantaina Maskussa 95p ja siirto avoimeenluokkaan! Huikee jäbä!
Maskun kokeessa oli hiukan sydämentykytyksiä loppumetreillä, kun Igor toi vikana liikkeenä hukkuvaa, ja n 3m ennen maalilinjaa hukkuvalta irtosi dami kädestä, siinä tuomarit pohti hetken, jotta mitä nyt ja liike päätettiin uusia lopuksi vielä. Onneksi Igor kesti palkkaamattomuutta ja jaksoi, ja hukkuva tuli vaan 2m hutiin maalilinjasta.

Igor toinen alo1 ja siirto avoimeenluokkaan

Igor alo1 100/100

Igor ja SOVE läpi!!!


Saga kävi myös kesäkuussa tekemässä HK3, 3-tuloksella, katsotaan josko saisi syksylle vielä muutaman hakukoepaikan.Saga ja Igor kävi riisenierkkarissa 14.6. Saga KÄY ERI ja KÄK1, Igor JUN ERI ja JUK3

Saga


19.4 kävin Stigun kanssa näyttelyissä kotiintuomisina KP ja ROP
arvostelulla:
5kk kookkaanpuoleinen, mittasuhteiltaan oikea. Hyvä pään pituus. Lähes yhdensuuntaiset kallon ja kuonon linjat. Korvat saisi asettua paremmin. Keskimustat silmät, hyvä purenta. Ikäisekseen hyvä rintakehä, riittävästi kulmautuneet raajat, Lanteen päälle kaareutunut häntä. Karva saisi olla karkeampaa. Liikkuu ja esiintyy hyvin!
Niin ja Igor kävi Mevetissä lonkka- ja kyynärkuvissa 18.6, Lonkat B ja kyynärät 0, sekä selkä kuvattu epävirallisesti täysin terveeksi.

Ja Igor pyörähti näytelmissä 29.6 sateisessa Forssassa kasvattaja Teron kanssa ERI:n arvoisesti
Arvostelulla:
Erittäin hyväntyyppinen juniori uros, jolla hyvä pään pituus ja -linjat. Oikea purenta. Tummat silmät. Hyväasentoiset hieman isot korvat. Hyvä kaulalinja. Hyvä luusto ja käpälät. Eturinta ja runko saavat vielä kehittyä ja etukulmaus parantua. Hyvä hännänkiinnitys ja -asento. Liikkuu hyvin. Hyvä ylälinja. Hyvä käytös.


 

Olgalle olisi tarkoitus saada fh-koe paikkoja, vaan kun niitä ei saa! Päätin jättää sen muista pk-lajeista eläkkeelle, mä niin pelkään sen hyppyjä, kun lähtee niin kaukaa, niin ihan varmasti hajottaa itsensä metrin hyppyyn joskus ja kun se ei tykkää siitä ampumisesta, niin en halua sitä kiusata enää. Saa nyt tehdä niitä mistä se nauttii eniten, eli vepe, agi ja toko! Hakureeneissä se ottaa ilon irti, ehkä maailman parhaana (??) tallaajakoirana! Mun niin kovin rakas Oo <3 nbsp="" p="">
Ja se ehkä tärkein: Olga oli riiseniyhdistyksen paras TOKO ja AGI-koira 2013!!!!

 Me jatketaan mustien kanssa reenaamista... ehkä hiukan hellitetään vauhtia, mutta kuitenkin! Osa kauden tavoitteista suoritettuna, osa katkerasti suorittamattomina.
Mun hepat onkin lomaillut heinäkuusta eteenpäin muutamaa satunnaista liikutusta lukuunottamatta. Mun energia ei vaan ole riittänyt kaikkeen ja tunnit vuorokausista meinaa väkisin loppua kesken! Vepereeneistä kotiudun yleensä siinä 23 ja sitten heppojen illastukset ja koirien ja iltapuhteet, on nukkumaan meno aika ollut yleensä siinä klo 3 tienoilla yöllä ja kun aamulla kello herättää ennen seiskaa niin.. kyllä olo on aika kuollut! Muutenkin kesä meni ilman sen kummempia erityismukavuuksia, mä oon varmaan viimoset viis vuotta vannonut käyväni edes Lintsillä, vaan empä sinnekään ole päässyt lähtemään. No, näin on ihan fain! ;0)

Ansa kävi toukokuussa pomppimassa ristikkoluokan ja 50-60cm esteet Emman kanssa Mäntsälässä, ja ne hienosti selvisi hengissä radoista! Tästä on hyvä jatkaa!


Tämmöinen kesä ja nyt mä kyllä lupaan aktivoitua tän blogin kanssa! =0)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti