keskiviikko 8. elokuuta 2012

Olgalle HK2


Olgan kanssa oltiin sunnuntaina 5.8 Hyvinkäällä SPL-ITUn järjestämässä avoimenluokan hakukokessa jossa tuomaroimassa oli Eeva Hiltunen.
Ensiksi mentiin henkilöetsintään ja lähdin toisena.
Maasto oli haastava, kauttaaltaan korkeeta suopursua, joka sekoitti hajullaan koirien nenät aivan täysin ja joiden yli koirat joutuivat loikkimaan hirmu hypyillä. Kaksi avoimenluokan koirakkoa eivät saaneet maalimiehiä ylös.

Olga toimi loistavasti, teki hienoja pistoja innokkaasti, ilmaisi maalimiehet hyvin ja oli hallinnassa piilolla, aikaakin jäi vielä kaikkien kolmen ukon löydyttyä rutkasti.
Ainoat huomautukset tulivat siitä, että koira olisi saanut kulkea vielä lähempänä ohjaajaa piilolta keskiviivalle ja tehdä "tyhjälle" puolelle vielä muutaman metrin pidemmät pistot. Tosin sai myös kehuja ilmavainuisuudesta, kun sieltä puolelta oli jo se ainoa ukko nostettu ylös, eikä siis hajua enää ollut. Ja ohjaaja sai rutkasti positiivista palautetta hyvästä ja kannustavasta maasto-ohjauksesta! =0)
Henkilöetsinnästä tuli siis loistavat 168p maksimin ollessa 170p.

Sitten esineruutuun, juuri meidän vuorolla tuli ukkoskuuro, kaamea jyrinä ja kaatosade. Joka sitten loippuikin kun päästiin takasin autolle. Esineistä nopeesti täydet 30p

Sitten piinaavaa odottelua tottikseen... ja uskomatonta, mutta totta me päästiin ekaksi suorittamaan ikuisten paikallaolojen sijaan.
Lahnailureagointi laukauksiin, mutta pysyi kuitenkin hanskassa (treenit ovat siis auttaneet =0) mutta olisi saanut pitää paremman kontaktin ja olla lähempänä seuraamisessa.
Jäävät meni hyvin, samoin luoksetulo.
Tasamaanouto ok, mutta leikitteli kapulalla ennen kun otti suuhun ja vino luovutus.
Hyppyesteellä kolautti toisen takajalkansa takaisin hypyssä ja pudotti kapulan, mutta korjasi hienosti tilanteen itse ottamalla kapulan ja luovuttamalla hyvin!
A-este hyvin!
Eteenmenoon oli innokas ja meinasi karata, jossa jouduin kutsumaan takaisin sivulle, lähetyksellä lähti hyvin suoraan eteen ja maahan ekalla käskyllä hienosti!
Paikallaolo erittäin hyvä!
... ja 84p....  HUH!!!  
Yhteensä siis 282p ja I-tuloksella HK2 ja luokkavoitto!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti