tiistai 29. toukokuuta 2012

Sagalle HK2 ja muuta tapahtunutta...



Saga kävi kasvattaja-Teron kanssa Haminan kv-näyttelyissä näyttäytymässä, CACIB ja ROP tuli matkaan sieltä!

Olgan kanssa käytiin parit avoimen luokan hakukokeet, ekalla kerralla tottis ei riittänyt ja suunnistajat "pilasi maaston. Tokalla kerralla kun tottispisteet riitti niin mä pistotin liian tiuhaan alun maastossa ja Olga aloitti kolmannen maalimiehen ilmasun 42 sekunttia yliajalla. Haju tuli suppaan ja kun tajusi mistä haju tulee, kesti kiivetä kallio ylös ja etsiä maalimies. Harmi. =0(

Olgan tottikset hajoaa ihan totaalisesti käsiin koetilanteessa.
Reagoi sen verran voimakkaasti ilmeisesti ampumiseen, jotta alkaa vain lahnailemaan seuraamiskaaviossa ja jäävissä. Noudot pelasti meiät, teki kaikki mallikkaasti ja heräsi "eloon" taas siinä ja eteenmeno ok!
Harmittaa kun tekee kuitenkin okpikkusievää tottista reeneissä.



19.5 Olgan kanssa Janakkalassa agikisoissa.
Kaikki tulokset löytyy TÄÄLTÄ 

A agilityrata maksi1 5.64 aikavirhettä ja 5 ratavirhettä joka tuli kepeiltä, sija 6./14.
B agilityrata maksi1 5 ratavirhettä tputetusta rimasta, sija 6./17.
C hyppyrata maksi1 10 ratavirhettä kosketus ja kepeiltä, sija 5./9.

26.5. oltiin mustien kanssa Giteas-leirillä hyvässä seurassa viettämässä mukava päivä! =0)

27.5. Sagan kanssa Tammelan helteessä avoimenluokan hakukokeessa. Pisteillä ei juhlita, mutta HK2 koulari kuitenkin merkittynä kirjaan.
Maastosta 122p kun yksi maalimies jäi metsään. Oli lammen takana rinteessä olevassa kuopassa. Olipa tuo kuulemma jäänyt kahdelta VOIttajaluokankin koiralta.
Sai kuitenkin molemmista ilmasuista täydet 10 pistettä ja toimi muutenkin hienosti, esineruudustakin löytyi heti molemmat esineet joten siitä täydet 30p ja maastopisteet siis just yli, eli 152p
Tottiksessa istuminen meni seisomiseksi ja eteenmenossa mulla oli grillattukoira, joka jolkotteli puoleen väliin pysähtyen katsomaan, jotta joko saa maastoutua! Tottiksesta 85p ja kehut loistavan upeasta avoimenluokan seuraamisesta lämmitti mieltä. =0)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti