torstai 17. marraskuuta 2011

Marraskuun hengissäolo-ilmoitus päivitys... =0)Maanpinnalle pudottauduttu Olgan valioitumisesta ja reenit jatkuu. Hakumetsällä vietetty aikaa mustien kanssa, samoin omassa hallissa Auvon yksityis agilityreeneissä. Tottisteltukin ollaan ja peltoja hyödynnetty vielä jälkiin kun lumi ei ole pudottautunut maahan! Luojankiitos sille!

Olga sai käyttötuloksensa myötä Kennel Giteaksen jakaman D-pentueen "Arrin malja" palkinnon. Palkinnon saa jokaisesta pentueesta ensimmäisen hyväksytyn tuloksen missä tahansa pk-lajissa saanut koira. Olga oli D-pentueen eka!Pakko jakaa tää kuvasarja blogissa, minkä Lea sai ikuistettua VePe-reeneissä syksyllä kerran. Sagan "oman veneen" opettelua!"Ootas ku mä tästä kurotan ja otan sen köyden...""Hitto tassut lipes... *plup*plup* ""Kato, mä sain sen kumminki""ja rantaan pitäis vielä uida, ku näkis vaan missä se ranta on..."


Olgastakin hieno kuva kun lähdetään viemään avoimenluokan vientiesinettä (tällä kertaa pelastusliivit) veneelle
Kylläpä onkin jo ikävä vesipelastuksen pariin, vaikka tässä nyt ole vielä kauaa ehtinyt taukoilla! No 6kk päästä ollaan taas polskimassa.... (ikuisuuden päästä siis)! =0( *huooooh*


Koirahallissa on kursseja meneillään ja tuota pikaa ensimmäinen jo loppuukin. Uusia on alkamassa tammikuussa tai kun ryhmät tulee täyteen niin mahdollisesti jo aiemminkin! Niistä tulee lisätietoa: http://koti.terrieri.net/birgittaharju/kisat2005.html

Täydellinen agilityestevarustus alkaa olla hallissa, jotta tervetuloa vaan reenaamaan! Niin siis myös TOKOa ja PK-tottista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti