lauantai 15. lokakuuta 2011

... jatkaa kilpailukirjan täyttöä... ilman koulareita...


(Kuvassa tosin Saga viime viikon hakureeneissä)

Olgan kanssa tänään Mäntsälässä ekassa hakukokeessa.

Ja kun ei mee putkeen niin ei mee..

Maastossa meillä jäi yksi ukko metsään MUN mokasta.

Tuomari antoi erittäin hyvää palautetta Olgan työskentelystä, ilmaisusta, liikkumisesta, hallinnasta... ja noottia mulle liian pitkistä liikkumamatkoista keskiviivalla. Kipitin siis yhden piilon ohi ja lähetin siitä lähimmän piston vielä toiseen suuntaan, missä maalimies olisi ollut. Tuuli väärästä suunnasta niin seuraavasta pistosta sille puolen, ei Olga saanut enää hajua siitä.
Eli lyhyesti ja ytimekkäästi koira mega super hyvä ja ohjaaja HYI, HYI, niinkun tuomari oli lappuunsa kirjoittanut! Jep!
No kumminkin Olgan loistavasta toiminnasta saatiin maastosta 121p ja esineruudusta nousi esine (5/8 koirasta ei nostanut esinettä lainkaan ruudusta) ja siitä 29p, eli maasto yhteensä tasan koulariin tarvittavat 150p

Tottis menikin sitten *PIIP*
Paikallaolo erittäin hyvä, Olgan seuraaminen oli sinnepäin, ei oikein ollut jutussa mukana, istumiseen ja maahanmenoon tarvitsi kaksi käskyä, nouto ok mutta pureskellen, hypyn meni vain mennessä kiersi tullessa, A-esteellä heitin kapulan esteen tosi sivuun, jolloin Olga päättikin kiertää mennen tullen! Eteenmeno ok, olisi saanut edetä reippaammin, mutta irtosi suoraan kauas ja ekasta käskystä maahan, tottis 58p!

Yksi kaheksasta koirasta sai koularin!
Kiva kokemus kaikkiaan, vaikkakin rankka ja pitkä päivä täynnä jännitystä, mukavaa porukkaa, uusia kokemuksia, nälkää, palelua, väsymystä, pettymystä...
Mutta kyllä plussat voitti miinukset! =0)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti