maanantai 7. helmikuuta 2011

Pieni juttu teille, suuri meille.. =0)
Eilen iloittiin Olgan 4kk ehjinä pysyneistä tassuista! Aivan mielettömän hienoa, kun jalat on pysyneet kunnossa! Vaihdoin siis Olgan ruuan 4kk sitten Trovet:n hypoallergenic ruokaan (peuraperunaan) ja meidän tassurikot/hautumat jäivät ainakin toistaiseksi! Mieletöntä! =0) Sekä samalla sain alati iloisen Olgan entisen sillontällöisen ökömököilijän tilalle!

Toinen mikä on mieletöntä, on tää alati pidempään kestävä valoisuus! Aivan mahtava fiilis! Ratsuilua, lenkkeilyä, hiihtelyä, saleilua, juoksua.... Jaksaa, jaksaa... =0)

Viikonloppuna olisi tän talven ensimmäiset valjakkohiihtokilpailut, lauantaina ollaan Hämeenlinnassa spkl:n kisoissa ja sunnuntaina vul:n kisoissa Tuuloksessa. Kovasti ollaan hiihdelty ja samalla nautittu auringosta ja toisistamme!Nilkka vitt.... siis kiukuttelee edelleen, sitä on nyt hoidettu akupunktiolla ja huomenna menen kinesioteippaukseen sen kanssa, josko se auttaisi (että saisi edes viikonlopun hiihtokilpailut kahlattua läpi).
Akupunktion jälkeen se on ollut jees muutaman päivän, mutta sitten taas alkanut kiukkuumaan. Liekö syy siinä, että sillon kun se on parempi niin sitä tulee myös rääkättyä enemmän!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti