maanantai 28. kesäkuuta 2010

Juhannuskin sitten meni.....
.... masennus! KESKIkesän juhla.. hmmmm.. nyt siis sitten kesä alkaa niinku menemään kohti loppuaan vai?? Kiva! Meni siis ennen kun huomasinkaan! Juhannusta vietettiin toppatakki päällä vesisateessa ja tuulessa! Toivokaamme siis erittäin lämpimiä loppukesän päiviä! =0)
Juhannusta ennen torstaina nautin jälleen kuppauksen tuomasta hyvästä olosta Aurinkotuvassa ! Kyllä se onkin aina niin ihq!Mitäköhän kaikkea onkaan tapahtunut välissä?

No ainakin Caro-poni täytti 26v. 24.6. Onnea hirmusti mummelille!21.6 oli Sport Riesen Klubin järjestämä VEPEen (vesipelastukseen) tutustumisilta! Olga ja Saga tykkäsi aivan valtavasti lajista! Ja päästiin myös mukaan VEPE ryhmään (joka oli täynnä???) ja nyt siis ajellaan joka torstai ilta ympäri eteläsuomen järviä!

Saga veneilemässä:Veneen kismomista rantaan:Hukkuneen tuominen rantaan:Kiskominen rannalle asti:Kivaa, innolla ootellaan seuraavia reenejä!
Nyt ollaan mustien kanssa lenkkeilty kovasti ja uitu! Fillarilenkit on pitänyt jättää väliin liian lämpösten aamujen takia, mutta juoksemassa ja kävelemässä senkin edestä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti