keskiviikko 19. toukokuuta 2010

Yleisön pyynnöstä....pakko ottaa itseään niskasta kiinni ja päivittää tätä blogia vihdoin! =0)

Ja mitäköhän kaikkea tässä välissä onkaan tapahtunut??? Ei varmaankaan mitään kummempaa!

Muuta kun nyt meillä on kunnon perhe auto! Tuo, joka komeilee tuossa ensimmäisessä kuvassa!
Nyt mahtuu mustat kyytiin oikeinkin väljästi ja mä *sydän* Navaraa! =0)
Olgakin nauttii omasta takaikkunasta kuumina kesäpäivinä... vaikka onhan siinä ilmastointikin.. (ja webasto, jottei mussukat palellu talvella!) Saga keskittyy lähinnä meiän välistä tarkkailemaan liikennettä, on kun pikkupiru pää olkapäällä "ohita toi nysväri" olemuksellaan! =0PValjakkoajo kilpailuista ollaan nautittu molempien mustan kanssa.

2.5 alkoi sulanmaan kilpailukausi ja oltiin Olgan kanssa Tammelassa juoksemassa Kaukjärvenkierroksella 4km:n harrastussarja (yhteislähtö) ajassa 13:42:2 sija 5./10.
Mulla ei oikein juoksu kulkenut ja satutin nilkkani heti alussa kun jarruttelin alamäkiä kun luulin sillä säästäväni polveani! No onneksi kipunoiva nilkka on oikeassa ja polvivamma vasemmassa kintussa!

8.5 oltiin Ohkolan syysajoissa Olgan kanssa eka fillarikisa kilpailuluokka. Eka 4.1km kierros aikaan 0:09:43 (pieni tilanne ohituksessa yhden junnun kanssa, vika ei tosin ollut mussa taikka Olgassa) ja toinen kierros 2h myöhemmin aikaan 0:09:18 Olga palautui hienosti ja veti aivan super! Sija 2./2. Harmi kun naisten pyöräluokissa on yleensä niin vähän osallistujia! Ehkä paikoin hurjankin kovaksi nouseva vauhti karsii osallistujia! Meillä molempien rinkien yhteenlaskettu keskinopeus 25,87km/h

Ja Sagan kanssa eka canicross kilpailu, harrateluokka 3km lenkki ajassa 0:08:28, keskinopeudella 20,55km/h ja sija 2./11. Saga oli tosi hieno ja itseasiassa Sagan kanssa on paljon miellyttävämpi juosta kun Olgan. Saga mukautuu mun vauhtiini silti hyvin vetäen, kun taas Olga kiskoo omaa vauhtiaan koko matkan, jolloin mulla menee turhaan energiaa jarruttamiseen, etten olisi nenälläni! =0)

Helatorstaina 13.5 oli vuorossa kilpailut Turengissa Dog Bike harrasteluokka 2,5km Olgan kanssa aikaan 0:05:21 ja sija 1./3. (tsihihii, yli 2min nopeampi aika kun toiseksi tulleella) ja Sagan kanssa canicross harraste 2,5km aikaan 0:08:44 ja sija 2./4. hävittiin 19 sekunttia voittajalle ( < toim.huom. MIES kera riiseniuroksen)
Enemmän kun tyytyväinen päivään tähänkin ja kotiintuomisina alla olevat pokaalit ja vähän t-paitaa kanssa! =0)

Täällä VUL:n tulosarkisto15.5. käytiin Olgan kanssa TOKOssa Kirkkonummella vaihteeksi hakemassa AVO3-tulos pohjanoteeraus pistein! (niitä ykkösiä ei tule ikinä!!!)

106,5p
Tuomari Pirkko Bellaoui

Pisteet:

Paikalla makuu 0 (nousi 15sek ennen ajan umpeutumista istumaan)
seuraaminen 8,5 (liian tiivis)
maahanmeno seuraamisen yht. 9,5
luoksetulo 5 (pysähtyi keskellä vasta toisella käskyllä)
seisominen seuraamisen yhteydessä 0 (hiippaili taas mun takana)
noutaminen 5
kauko-ohjaus 6,5 (teki kaikki ekalla, mutta ei istunut (kuulemma) tarpeeksi ryhdikkäästi)
estehyppy 8 ( kolautti takajalkansa esteeseen takaisin hypätessä )
kokonaisvaikutelma 10 (tuomari kehui kovasti, kuinka ihana on katsella koiraa, joka todellakin haluaa tehdä töitä ohjaajansa kanssa ja on valppaana noudattamaan jokaista käskyä!????? Tykkäsi kuulemma todella paljon!!!!!) =0)

Kylläpä lohdutti noiden paskojen pisteiden jälkeen silti! Ja kotiin tuli kuitenkin rusetti ja nappulasäkkejä sijalla 2. ei tainnut muillakaan mennä putkeen! Oli ainakin häiriötekijää kun lippusiiman toisellapuolella oli agility kisat!

Nyt otetaan mustien kanssa kanssa kaikki välipäivät relasti lenkkeillen ja tottistellen ja nauttien näistä lämpimistä päivistä! =0)
Ensi la olisi valjakkourheilun kevätkauden päätöskisat vielä Jämijärvellä kummankin mustan kanssa ja sunnuntaina Olgan kanssa TOKOa Hyvinkäällä...Juu ja hepparintamalla on hyyyvinhyyyyvin hiljaista, kohta olisi hyvä ja kiva ja kaunis ja ihq pv myynnissä.... turhaampa se mullakaan seisoo täällä! =0/

... ja ei siitä sitten sen enempää.... tulee vaan pahamieli....

1 kommentti:

  1. JEI! *Aaltoja* Nopeaa palvelua, täällä tosiaan kuunnellaan kuluttajaa elikkäs yllä mainittua "yleisöä"! =P

    Mainio kuva toi missä Olga (?) (kyllä mä ne erotan, mutta tuosta kuvasta mahdoton sanoa!) kurkkaa auton takaikkunasta. =)

    VastaaPoista