maanantai 12. tammikuuta 2015

Igor tokoillut 2 x AVO1-tulokset


KUKKUU! Täällä ollaan!!!! ;0)

Niin piti vielä joulukuun puolella saada blogi päivitettyä, mutta muka oli niin kiire, etten missään välissä ehtinyt.


Igorin kanssa ensimmäinen AVOluokan yritys käytiin Lohjalla 6.12, muuten meni ok, mutta karkasi noutoon, sieltä 144p ja 2-tulos

Sitten Janakkalaan saatiin Kurtin Juhan tuomaroimaan kokeeseen paikka 20.12 ja sieltä 1-tulos pisteillä 169,5 ja sija 3./9.

Siellä Igor toimi oikein hienosti, piippasi vaan paikallaolossa kovasti ja seisomisessa käveli muutaman askelen mun perään.




Ja nyt sitten 11.1 Riihimäellä Harjulan Ossin silmien alla hienosti toinen ykkönen pisteillä 162,5 ja sija 2./5.

Kovasti oli taas paikallaolossa asiaa ja luoksetulon stopin pysähty super, mutta päättikin lähteä katsomaan josko käsimerkistä olisikin lentänyt pallo taakse, siitä uusi tänne käsky ja loppuliike hienosti!


Olgakin tokoili EVL:ssä pitkästä aikaa, ei ole paljua ollut paikkoja tyrkyllä talven aikana sinne. Nollasi taas heti istumisen, 2s oli pysynyt sen jälkeen kun menin piiloon :0( Ja muuten teki hirmu draivilla duunia ja kaukot liikkui nollille. Muuten tosi jees!

Loppiaisena
oltiinkin mustien kanssa talkoilemassa Hämeenlinnassa Linnanloppiaisessa pulkanvedon merkeissä. Olga ja Saga vuorottelivat lapsia kyyditen ja Igorkin sai koittaa lopuksi virallisen osuuden jälkeen pulkan vetoa kun ei ole ennen ollut aisat kiinni! Hienosti meni alkuhämmennyksen jälkeen! :0)




Lauantaina
oltiinkin vepeporukalla jälkijouluilemassa, kiva oli nähdä poppoota talvitauolla.. kesällä kun tulee vietettyä niin tiiviisti aikaa porukassa! :0)







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti